Java fejlesztő

2018. február. 22.
Megosztás

A munka

A mi csapataink közösen döntik el, mennyi munkát vállalnak be és azt hogyan csinálják meg. Így senki nincs röghöz kötve, változatosak a feladatok és mindig új területeket kell megismerni.  A user interfésztől (GWT) kezdve a köztes rétegeken (EJB) át az adatbázisig (MySQL) minden technológiába bele lehet kóstolni. A munka Test Driven Development módszerrel folyik, így az ezirányú és Unit Testing (JUNIT) tapasztalat előnyt jelentenek.

Te

Egyik ilyen agilis csapatunkba keresünk Téged, hogy Java fejlesztői tapasztalatoddal és kreativitásoddal felpörgesd még jobban a közös teljesítményt.

Főként az implementációban lesz kiemelkedő szereped, de mivel csapatmunka van, így a követelmények elemzéséből, a becslésekből, tesztelésből (TestNG) és automatizációból (Selenium) mindenki kiveszi a részét. 

A termék

A termékről itt találsz egy videót, hogy tudd hova tenni. Elég komplex és sok funkcionalitás van már benne, így kihívás akad bőven, amikor a továbbfejlesztéséről beszélgetünk. IP alapú kommunikációs rendszer, a kliens Windows és Linux platformokon fut és érintőképernyőn keresztül vezérlik a felhasználók. Jelenleg a legújabb menedzsment alkalmazás fejlesztésén dolgozunk, ebben kaphatsz fontos szerepet Te is!

Startup kultúra Enterprise környezetben!

Jelentkezem az állásra