Junior C++ fejlesztő

2018. február. 22.

Érdekel, milyen technológiával kommunikálnak a világ legnagyobb brókercégei egymással? Szívesen részt vennél olyan kommunikációs rendszer fejlesztésében, melyet a légiirányítási központokban használnak?

Mi hatékonyabbá tesszük az emberek közötti együttműködést olyan területeken, ahol kritikus az elérhetőség, a gyorsaság és a megbízhatóság. Legyen szó akár egy atomerőmű műveleti központjáról, akár a védelmi szervek irányítóbázisáról. Fedezd fel velünk a kritikus kommunikáció világát!

A jövő kommunikációs technológiája

Az általunk fejlesztett OpenScape Xpert termék már bizonyított jónéhány nagy banknál, légiirányító központban és regionális segélyhívó központban. A Unify Lab budapesti irodájában jelenleg olyan fejlesztéseken dolgozunk, mint pl. a Trading rendszerek újragondolása vagy új generációs segélyhívó központok megalkotása, melyek a jövő kihívásaira és felhasználói igényeire adnak választ.

Hogyan zajlik a fejlesztés?

Agilis csapataink önállóan döntik el, mennyi munkát vállalnak be egy-egy iterációban és azt hogyan csinálják meg. Így senki nincs röghöz kötve, változatosak a feladatok és mindig lehet új területeket megismerni.  A user interfésztől (pl. QT) a call processing-en és kommunikációs interfészeken keresztül (SIP) a hangeszközök kezeléséig (streaming, audio handling, USB devices) sokféle technológiába bele lehet kóstolni.  

Unify kultúra

Azért szeretünk bejárni dolgozni, mert egy nagyon jó hangulatú, motivált csapatnak lehetünk a tagjai. Rugalmas folyamatokkal és rugalmas munkaidőben dolgozunk, melyben a munka és magánélet egyensúlyban vannak. Ez utóbbihoz sokat hozzátesznek az extra ablaknapok és szabadnapok is. Kilenclépcsős karrierrendszerünk lehetőséget ad az előrelépésre, mind szakmai, mind vezetői vonalon. Az egyéni fejlődést szakmai konferenciákkal, tanfolyamokkal, meetup-okkal és hackathon-okkal is támogatjuk. A kihívó feladatok megoldását versenyképes bérrel kompenzáljuk.

Szeretnénk még többet elérni

Ahhoz, hogy a jövő hamarabb megvalósulhasson, szükségünk van további tapasztalt kollégákra. Az agilis csapatunkba keresünk Téged, hogy C++ fejlesztői tapasztalatoddal felpörgesd még jobban a közös teljesítményt. Főként a hatékony megvalósításban lesz kiemelkedő szereped, de idővel a koncepcióalkotásba és tervezésbe is bevonunk. Továbbá senior kollégáink küldetése, hogy tanítsák, segítsék, mentorálják a kevésbé tapasztalt fejlesztőket, ami által a közös csapatteljesítmény növekszik. 

A Te profilod

  • Van már 1-3 éves C++ fejlesztői tapasztalatod (C++14 előny)
  • Szeretnéd fellendíteni a karriered multinacionális környezetben,
  • Szívesen és gyorsan tanulsz új dolgokat,
  • Vannak jó meglátásaid és ötleteid,
  • Érzel magadban sok potenciált a fejlődésre.

Előny, ha van Linuxos tapasztalatod és szeretsz csocsózni vagy pingpongozni :)

Jelentkezem az állásra »

Megosztás